Jednoduchý recept

Pečený lín s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 46238
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kopr čerstvý
600 g Lín
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 863kJ
0% Sacharidy 1 g
14% Tuky 11 g
10% Sodík 194 mg
47% Bílkoviny 26 g

Pečený lín s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Částečně vykostěné, omyté a osušené porce lína osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Na pánvi na rozehřátém oleji porce opečeme po obou stranách.

3

V misce promícháme máslo s čerstvými, jemně nasekanými bylinkami. Na každou porci lína položíme kousek bylinkového másla a ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept