Jednoduchý recept

Salát z lína

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46241
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 kávová lžička Kari koření
500 g Lín
150 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
1 ks Rajčata
400 g Rýže dušená
0,5 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 081kJ
8% Sacharidy 30 g
40% Tuky 30 g
124% Sodík 2 g
46% Bílkoviny 26 g

Salát z lína postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce lína uvaříme v osolené vodě s trochou octa. Měkké maso vyjmeme, vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme nadrobno.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli vsypeme do mísy a promícháme s vařenou (nebo dušenou) rýží, okapaným hráškem, rybím masem, nasekanými okurkami a kari kořením. Přidáme majonézu a vše zlehka promícháme.

3

Podáváme na omytých salátových listech, ozdobíme dílky omytého rajčete a pokapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept