Bábovka pudinková - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bábovka pudinková
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 50 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 4625 |
Kategorie: | Bábovky |
Ingredience
200 ml | Cukr krupice |
1 ks | Kypřicí prášek do pečiva |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
200 ml | Olej stolní |
2 ks | Pudinkový prášek - banánový |
2 ks | Pudinkový prášek - vanilkový |
1 polévková lžíce | Tuk |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 66g |
---|---|
Cholesterol | 185,4mg |
Draslík | 260,7mg |
Vláknina | 409,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Kypřicí prášek do pečiva, Olej stolní, Pudinkový prášek - banánový, Pudinkový prášek - vanilkový, Tuk, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bábovka pudinková postup přípravy receptu:
1 | Vejce a pudinkové prášky vyšleháme, přidáme cukr smíchaný s kypřícím práškem do pečiva a přiléváme olej. |
2 | Poté všechny suroviny ušleháme v mixéru. |
3 | Vlijeme do vymazané a vysypané formy, dáme péct do předehřáté trouby při 180 stupních 40 minut. |