Jednoduchý recept

Mečoun v omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46250

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
4 plátek Filé z mečouna
2 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř bílý
125 g Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 812kJ
2% Sacharidy 6 g
24% Tuky 18 g
20% Sodík 395 mg
5% Bílkoviny 3 g

Mečoun v omáčce postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a nasekáme cibuli. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a osmahneme ji. Poprášíme ji kari, přilijeme rybí vývar a smetanu, vše promícháme. Necháme vařit 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu, cukr a přimícháme kokos. Omáčku udržujeme teplou.

2

Plátky z mečouna omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Rozehřejeme v pánvi máslo a osmahneme na něm rybu 6 minut.

3

Na talíře rozložíme mečouna a přelijeme omáčkou.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept