Jednoduchý recept

Omáčka z bazalky s platýsem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46252

Ingredience

4 polévková lžíce Bazalka
5 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
8 polévková lžíce Margarín
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Pepř bílý
800 g Platýz - filety
1 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh tučný

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 427kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
20% Sodík 403 mg
82% Bílkoviny 46 g

Omáčka z bazalky s platýsem postup přípravy receptu:

1

Omyjeme bazalku, necháme okapat, otrháme lístky a dáme do mixéru s tvarohem a 3 lžícemi citronové šťávy. Rozmixujeme na kaši. Poté dáme do misky, osolíme, opepříme a dáme do chladu.

2

Opláchneme a osušíme rybu. Pokapeme zbylou citronovou šťávou, opepříme a osolíme z obou stran. Rybu obalíme v mouce.

3

Rozpálíme ve woku 2 lžíce margarínu, osmažíme z každé strany rybu cca 5 minut.

4

Horkou vodou omyjeme citron a nakrájíme na osminky. Dáme na talíř spolu s rybou a bazalkovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept