Jednoduchý recept

Candátové filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46253
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
350 g Cuketa
2 polévková lžíce Margarín
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 479kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 3 g
11% Sodík 214 mg
26% Bílkoviny 15 g

Candátové filé postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Cuketu omyjeme, odstraníme stopky a nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme v pánvi a osmahneme cuketu 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek, bílé víno a necháme povařit 8 minut.

2

V pánvi rozehřejeme margarín, rybu v něm osmahneme po obou stranách 2 minuty, poté ji osolíme, opepříme a dáme na talíře s cuketou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept