Zdravý recept

Česnekové tuňákové steaky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46254

Ingredience

1 ks Chilli paprička
0,5 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
3 polévková lžíce Margarín
2 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř bílý
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Tuňák obecný
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 772kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
13% Sodík 257 mg
44% Bílkoviny 25 g

Česnekové tuňákové steaky postup přípravy receptu:

1

Na 180 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Hlavičku česneku zabalíme do alobalu a necháme 45 minut v troubě.

2

Papriku omyjeme a dáme k česneku na 20 minut do trouby. Jednou ji otočíme.

3

Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme, zbavíme jadérek a dužinu posekáme nadrobno. Chilli papričku zbavíme jader a nasekáme.

4

Z trouby vyndáme papriku, sloupneme ji a odstraníme semínka. Nakrájíme na kostičky, s rajčaty a chilli papričkou vložíme do misky.

5

Omyjeme koriandr, posekáme ho, přidáme k zelenině do misky, osolíme, opepříme a přidáme kmín.

6

Vyndáme z trouby česnek a necháme vychladnout. Do zeleninové směsi vytlačíme stroužky, promícháme a necháme přikryté v lednici uležet 60 minut.

7

Lehce osolíme a opepříme rybí steaky. V pánvi rozehřejeme margarín, dáme do něj rybu a dvě minuty opékáme z obou stran.

8

Podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept