Jednoduchý recept

Jelení guláš rychlý

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 46255
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule
20 g Feferony
900 g Jelení kýta
150 g Lečo sterilované
60 ml Olej olivový
15 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
300 g Rohlíky bílé
8 g Sůl
180 g Sýr Eidam cihla 30%
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 414kJ
10% Sacharidy 36 g
28% Tuky 21 g
65% Sodík 1 g
106% Bílkoviny 60 g

Jelení guláš rychlý postup přípravy receptu:

1

Maso z jelení kýty nakrájíme na menší kostičky nebo na nudličky, osolíme a lehce opepříme, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, feferonku rozkrojíme, seškrábneme semínka a lusk nasekáme na jemno, lečo scedíme, sýr nastrouháme.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dorůžova, přidáme maso, zprudka orestujeme, zaprášíme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, přidáme lečo, feferonku, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Guláš rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.

3

Guláš podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept