Jednoduchý recept

Placky ze štiky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46256

Ingredience

4 polévková lžíce Bazalka
2 polévková lžíce Margarín
600 g Mořská štika - filety
1 špetka Muškátový oříšek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř bílý
1 špetka Pepř cayenský
600 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 247kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
17% Sodík 332 mg
62% Bílkoviny 35 g

Placky ze štiky postup přípravy receptu:

1

Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme a nakrájíme na osminky.

2

Rozmixujeme štičí filé na kaši a dáme do misky. Přidáme vejce, smetanu, sůl, pepř, muškátový oříšek a cayenský pepř.

3

Omyjeme bazalku a otrháme. Polovinu lístečků nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme do rybí hmoty, přidáme bazalku a promícháme. Z rybí směsi tvoříme placky. V pánvi rozehřejeme tuk a smažíme v něm placky ze všech stran.

4

V další pánvi rozpustíme máslo a dusíme rajčata 8 minut. Osolíme, opepříme, přidáme zbylou bazalku a naservírujeme na talíř s plackami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept