Jednoduchý recept

Okouník v těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46258

Ingredience

1 ks Citrony
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
750 g Okoun - filety
6 polévková lžíce Olej kukuřičný
1 kávová lžička Pepř bílý
0,2 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 753kJ
12% Sacharidy 43 g
8% Tuky 6 g
13% Sodík 252 mg
83% Bílkoviny 47 g

Okouník v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Mouku prosijeme do misky, vymícháme s pivem a vejci do hladkého těstíčka. Osolíme, opepříme a zakryté necháme odpočinout 20 minut.

2

Pod studenou vodou opláchneme rybu, osolíme, opepříme a dáme stranou. Z bílku vyšleháme tuhý sníh a vmícháme do odpočinutého těstíčka.

3

Rybí filé obalíme v těstíčku. V pánvi rozehřejeme olej a z obou stran opečeme rybu 15 minut.

4

Citron omyjeme a nakrájíme na kolečka.

5

Podáváme s rybou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept