Jednoduchý recept

Filé v parmezánu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46263

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
750 g Filé rybí
50 g Mandle mleté
4 polévková lžíce Margarín
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Pepř bílý
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 439kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
22% Sodík 441 mg
157% Bílkoviny 88 g

Filé v parmezánu postup přípravy receptu:

1

Pod studenou vodou opláchneme rybí filé, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehané vejce a ve třetím talíři smícháme parmezán s moukou a mandlemi. Přidáme do směsi sůl, pepř.

3

Filé obalíme v mouce, poté vajíčkem a nakonec v parmezánu.

4

Rozehřejeme ve woku margarín a dozlatova smažíme rybu. Jednou ji obrátíme.

5

Citron rozdělíme na osminky a přidáme k rybě.

6

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept