Jednoduchý recept

Jelení guláš s kozími rohy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 46277

Ingredience

50 g Chléb konzumní
400 g Cibule
900 g Jelení maso
3 g Majoránka
1 ks Masox
100 g Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika sterilovaná
2 g Pepř černý mletý
100 g Protlak rajčatový
300 g Rohlíky celozrnné
30 g Solamyl - bramborový škrob
8 g Sůl
1200 ml Voda pitná
150 ml Víno červené
50 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 436kJ
15% Sacharidy 53 g
27% Tuky 20 g
53% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Jelení guláš s kozími rohy postup přípravy receptu:

1

Odblaněné jelení maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a promícháme se solamylem. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, nakládané kozí rohy na proužky, česnek prolisujeme, chlebovou střídku natrháme na malé kousky.

2

V hrnci na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, zprudka osmažíme, přidáme rajčatový protlak, mletou papriku, masox, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Ochutíme česnekem, osolíme, opepříme, přidáme kozí rohy, majoránku, přilijeme trochu červeného vína, zahustíme kousky chleba, provaříme, zmírníme oheň a zvolna dodusíme.

3

Guláš podáváme s celozrnným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept