Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46278

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
600 g Lín
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 998kJ
1% Sacharidy 3 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 241 mg
54% Bílkoviny 30 g

Lín s vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

2

Očištěné, omyté a osušené porce lína osolíme a urpostřed nařízneme. Do každého zářezu vsuneme polovinu plátku citronu. Porce urovnáme do pekáčku na máslo a upečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Maso vyjmeme a upravíme na talíře.

3

Do výpeku přidáme citronovou šťávu, promícháme a necháme přejít varem.

4

Porce lína posypeme nadrobno nakrájenými vejci, nasekanou petrželkou a přelijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept