Jednoduchý recept

Smažení okouni

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46282

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
800 g Okoun říční
200 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
6 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 689 kcal
Kilojoule 2 881kJ
3% Sacharidy 12 g
72% Tuky 54 g
15% Sodík 310 mg
74% Bílkoviny 41 g

Smažení okouni postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané okouny omyjeme a podélně rozdělíme na poloviny. Osolíme a obalíme v mleté paprice, hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

2

Obalené ryby smažíme na pánvi na oleji dozlatova. Podáváme s dílkem omytého citronu.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept