Jednoduchý recept

Bílý chléb - malý bochník

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 46286
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Droždí
25 g Máslo čerstvé
1,5 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
450 g Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Sůl
2,4 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 937kJ
24% Sacharidy 86 g
10% Tuky 7 g
14% Sodík 277 mg
24% Bílkoviny 13 g
Bílý chléb - malý bochník

Bílý chléb - malý bochník postup přípravy receptu:

1

Do pečicí nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, pak přidáme máslo, cukr a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami.

2

Do jednoho rohu nasypeme sušené mléko a vše poprášíme droždím.

3

Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.

4

Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a střední barvu kůrky, a zapneme.

5

Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.

Poznámka

Doba pečení se může lišit podle typu a výkonu pečicí trouby.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept