Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 46307
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Pepř bílý
1,2 kg Pstruh
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
2 kg Sůl mořská
1 polévková lžíce Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 904kJ
1% Sacharidy 2 g
27% Tuky 20 g
9833% Sodík 197 g
112% Bílkoviny 63 g

Pstruh v soli postup přípravy receptu:

1

Na 250 stupňů předehřejeme troubu.

2

Smícháme v míse rozmarýn, mořskou sůl, tymián a prolisovaný česnek.

3

Očištěné a vykuchané pstruhy omyjeme, posypeme bylinkovou solí a opepříme. Do břicha ryb dáme koriandr.

4

Do pánve nasypeme polovinu bylinkové soli, na ni položíme rybu a přikryjeme zbylou solí. Pekáč dáme do trouby a 25 minut pečeme. Poté necháme dojít 10 minut.

5

Solný krunýř rozlomíme, rybu vyndáme a dáme na tác. Odstraníme hlavu, ocas, stáhneme kůži a vykostíme filety.

6

Podáváme horké.

Poznámka

Doporučujeme podávat s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept