Jednoduchý recept

Zeleninová parma

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 46310

Ingredience

3 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Margarín
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kg Parma
1 polévková lžíce Pepř bílý
1 polévková lžíce Sůl
0,3 l Víno bílé
500 g Čekanka
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 117kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 22 g
27% Sodík 550 mg
93% Bílkoviny 52 g

Zeleninová parma postup přípravy receptu:

1

Opláchneme a osušíme vykuchané a vyčištěné parmy. Do břišních dutin dáme bazalku. Máslo rozmačkáme a prolisujeme do něj česnek. Přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu a promícháme a dáme do břišních dutin.

2

Čekankové puky očistíme, rozčtvrtíme a zbavíme zbytků kořene a nastrouháme na nudličky. Opereme je a necháme okapat.

3

Oloupeme a na kroužky nakrájíme cibuli. V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme cibulku. Přidáme čekanku a 10 minut dusíme.

4

Předehřejeme na 180°C troubu. Zeleninu podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a vložíme do ní ryby. Poklademe máslovými vločkami a pečeme 50 minut v troubě.

5

Poté ryby ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept