Jednoduchý recept

Kančí guláš s nakládanými okurkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 46313
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
360 g Chléb výběrový
500 g Cibule
30 g Hořčice
25 g Jíška instantní
900 g Kančí maso
80 g Kapie
30 g Kečup
3 g Kmín celý
100 g Okurky nakládané
25 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
30 g Petržel kudrnka
150 g Sádlo škvařené
120 g Šalotka
8 g Sůl
5 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 822kJ
14% Sacharidy 52 g
45% Tuky 34 g
39% Sodík 790 mg
71% Bílkoviny 40 g

Kančí guláš s nakládanými okurkami postup přípravy receptu:

1

Kančí maso odblaníme, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, okapané okurky nakrájíme na nudličky, kapii bez jádřince na slabé proužky, česnek prolisujeme, petrželku posekáme najemno, šalotku nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.

2

V hrnci na sádle zpěníme cibuli, posypeme mletou paprikou, kmínem, přisypeme maso, osolíme, opepříme, krátce osmahneme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka.

3

Ochutíme hořčicí, kečupem, česnekem, worcesterem, přisypeme okurky, kapii, provaříme, zahustíme jíškou a dodusíme.

4

Porce guláše na talíři posypeme šalotkou a petrželkou. Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept