Kančí guláš s nakládanými okurkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 110 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kančí guláš s nakládanými okurkami
Celkový čas: | 110 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 46313 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 stroužek | Česnek |
360 g | Chléb výběrový |
500 g | Cibule |
30 g | Hořčice |
25 g | Jíška instantní |
900 g | Kančí maso |
80 g | Kapie |
30 g | Kečup |
3 g | Kmín celý |
100 g | Okurky nakládané |
25 g | Paprika mletá sladká |
2 g | Pepř černý mletý |
30 g | Petržel kudrnka |
150 g | Sádlo škvařené |
120 g | Šalotka |
8 g | Sůl |
5 ml | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 20g |
---|---|
Cholesterol | 24,3mg |
Draslík | 358,1mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,0mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Kančí maso, Kmín celý, Okurky nakládané, Paprika mletá sladká, Sádlo škvařené, Šalotka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb výběrový, Hořčice, Jíška instantní, Kapie, Kečup, Pepř černý mletý, Petržel kudrnka, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kančí guláš s nakládanými okurkami postup přípravy receptu:
1 | Kančí maso odblaníme, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, okapané okurky nakrájíme na nudličky, kapii bez jádřince na slabé proužky, česnek prolisujeme, petrželku posekáme najemno, šalotku nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky. |
2 | V hrnci na sádle zpěníme cibuli, posypeme mletou paprikou, kmínem, přisypeme maso, osolíme, opepříme, krátce osmahneme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. |
3 | Ochutíme hořčicí, kečupem, česnekem, worcesterem, přisypeme okurky, kapii, provaříme, zahustíme jíškou a dodusíme. |
4 | Porce guláše na talíři posypeme šalotkou a petrželkou. Podáváme s chlebem. |