Jednoduchý recept

Kančí guláš s bramborami a zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 46315
Kategorie: Maso

Ingredience

1 g Bobkový list
600 g Brambory
200 g Celer bulvový
4 stroužek Česnek
500 g Cibule
100 g Hrášek
30 g Jíška hotová tmavá
1000 g Kančí maso
200 g Mrkev kořen
15 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
100 g Rajčata
4 g Rozmarýn sušený
200 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
2 g Tymián sušený
1800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 670 kcal
Kilojoule 2 802kJ
9% Sacharidy 31 g
157% Tuky 118 g
29% Sodík 582 mg
74% Bílkoviny 42 g

Kančí guláš s bramborami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Kančí přední maso odblaníme, nakrájíme na větší kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, rajčata na kostičky, očištěný celer s mrkví nastrouháme nahrubo, petrželku s pažitkou posekáme, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme a nakrájíme na stejně velké kostky jako maso.

2

V hrnci rozpálíme sádlo, přisypeme maso s cibulí, osolíme, opepříme a osmahneme. Podlijeme troškou vody, podusíme a za občasného podlévání dusíme aspoň hodinu.

3

Potom přisypeme hrášek, celer s mrkví, rajčata, brambory, česnek, okořeníme bobkovým listem, tymiánem, rozmarýnem, zahustíme jíškou a dodusíme.

4

Guláš podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící, posypaný pažitkou s petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept