Jednoduchý recept

Ryba v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46317

Ingredience

4 polévková lžíce Bazalka
1 ks Citrony
4 ks Makrela obecná
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 863 kcal
Kilojoule 3 612kJ
1% Sacharidy 5 g
86% Tuky 64 g
19% Sodík 389 mg
123% Bílkoviny 69 g

Ryba v alobalu postup přípravy receptu:

1

Na 180 stupňů předehřejeme troubu. Bazalku omyjeme a nakrájíme na proužky. Do misky dáme bazalku, přidáme rozetřený česnek a máslo. Promícháme, osolíme a opepříme.

2

Studenou vodou opláchneme očištěné a vykuchané makrely a pokapeme je zevnitř i zvenčí citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Do břišních dutin rozdělíme bazalkové máslo. Dvě makrely zabalíme společně do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.

3

Poté makrely vyndáme z alobalu, odstraníme hlavy, kůži a opatrně vykostíme.

4

Rozložíme na talíře a pokapeme šťávou, která v alobalu zůstala.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Z citronu použijeme šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept