Jednoduchý recept

Letní zelenina se pstruhem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46350
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Cuketa
4 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
2 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Pstruh
4 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 092kJ
3% Sacharidy 10 g
39% Tuky 29 g
25% Sodík 508 mg
77% Bílkoviny 43 g

Letní zelenina se pstruhem postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a na kroužky nakrájíme cibuli. Z cuket odstraníme stopky, cukety omyjeme a nastrouháme. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, rozčtvrtíme a odstraníme stopky.

2

Na 250 stupňů předehřejeme troubu.

3

Rozehřejeme olej, osmahneme cibuli s cuketami, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a necháme povařit 10 minut.

4

Očištěné a omyté porce pstruha pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme tukem, dáme do ni rybu a na každý kousek dáme lžičku másla. Pečeme 8 minut, po 4 minutách přidáme rajčata.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept