Jednoduchý recept

Halibut v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 46354
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Fazolové lusky zelené
4 plátek Halibut atlantický
150 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej sezamový
1 polévková lžíce Olej sójový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
2 kávová lžička Pepř bílý
2 polévková lžíce Sherry brandy
250 g Sójové výhonky
2 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 692kJ
5% Sacharidy 17 g
125% Tuky 94 g
20% Sodík 401 mg
18% Bílkoviny 10 g

Halibut v alobalu postup přípravy receptu:

1

Halibuta omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

2

Olej sezamový a sójový rozehřejeme na pánvi a osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a zázvor.

3

Na 180 stupňů předehřejeme troubu.

4

Sójové klíčky omyjeme a necháme okapat. Mrkev omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Sladké lusky očistíme, nakrájíme na kousky dlouhé 2cm.

5

Zeleninu dáme do pánve, podlijeme sójovou omáčkou a sherry. Osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme 8 minut.

6

Na plech dáme alobal, na něj položíme zeleninu a rybu. Alobal přeložíme a stiskneme spoje.

7

Pečeme 15 minut.

8

Ihned podáváme s dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept