Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 464
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Kečup
1 g Pepř černý mletý
1000 g Rajčata
900 g Špagety, Makarony
60 g Sůl
500 g Šunka dušená
200 g Sýr Eidam cihla 40%
200 g Tuk
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 911kJ
21% Sacharidy 77 g
41% Tuky 31 g
118% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 28 g

Špagety boloňské postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme v dostatečném množství mírně osolené vody téměř doměkka - nesmějí být převařené. Propláchneme je, necháme okapat a promastíme 1/4 tuku.

2

Na zbylém tuku krátce podusíme na malé kostičky nakrájenou šunku, opláchnutá, očištěná a nakrájená rajčata a přidáme kečup. Vše krátce podusíme a přisolíme.

3

Uvařené špagety promícháme s podušenou horkou směsí a mírně opepříme.

4

Při podávání jednotlivé porce posypeme strouhaným tvrdým sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept