Jednoduchý recept

Jablkový dezert s arašídovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46413

Ingredience

8 ks Jablka
1 kávová lžička Lněné semínko
2 polévková lžíce Med včelí
150 g Máslo arašídové

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 336kJ
14% Sacharidy 49 g
19% Tuky 14 g
6% Sodík 123 mg
12% Bílkoviny 7 g

Jablkový dezert s arašídovým máslem postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nasekáme. V míse smícháme s arašídovým máslem, medem a lněnými semínky. Směs rozprostřeme na pečicí papír do vrstvy silné cca 1 cm.

2

Vložíme do trouby předehřáté na 60 °C a usušíme. Hotový zákusek nakrájíme na čtverečky, necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept