Jednoduchý recept

Hruškové gusto s medem a skořicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46415

Ingredience

1 špetka Agar
1 kg Hrušky
2 polévková lžíce Med včelí
1 špetka Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 68 kcal
Kilojoule 284kJ
5% Sacharidy 17 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
1% Bílkoviny 1 g

Hruškové gusto s medem a skořicí postup přípravy receptu:

1

Hrušky omyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a rozkrojíme na čtvrtiny. Tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Přidáme med, skořici a agar, důkladně promícháme.

2

Směs rozprostřeme do tenké vrstvy na pečicí papír a sušíme v troubě předehřáté na 60-70 °C. Hotový zákusek nakrájíme na malé kosočtverce, necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept