Jednoduchý recept

Chléb s arašídovou příchutí a čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 46419

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Droždí sušené
450 g Mouka pšeničná hladká
150 g Máslo arašídové
0,5 kávová lžička Sůl
2,4 dl Voda pitná
100 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
20% Sacharidy 73 g
24% Tuky 18 g
9% Sodík 187 mg
26% Bílkoviny 14 g

Chléb s arašídovou příchutí a čokoládou postup přípravy receptu:

1

Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme máslo, cukr a sůl. Mouky důkladně promícháme a směs přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.

2

Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.

3

Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a světlou kůrku a zapneme. Pět minut před ukončením cyklu hnětení – některé přístroje nás upozorní zvukovým signálem - přisypeme čokoládu, nalámanou na malé kousky.

4

Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.

Poznámka

Sladký chléb, vhodný pro namazání různými čokoládovými pomazánkami a másly. Doba pečení se může lišit podle typu domácí pekárny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept