Jednoduchý recept

Šnečí maso smažené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46423
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
10 ks Hlemýždi
100 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
1 kávová lžička Pepř černý mletý
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
3 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
5% Sacharidy 19 g
46% Tuky 35 g
36% Sodík 716 mg
16% Bílkoviny 9 g

Šnečí maso smažené postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájený celer, pepř, sůl, muškátový květ a lehce opečeme. Přidáme vývar a vaříme do změknutí. Přilijeme smetanu, svaříme a rozmixujeme. Necháme vychladnout.

2

Pyré plníme do formiček a do každé zamáčkneme jednoho šneka. Dáme do mrazáku a necháme zmrznout. Poté vyndáme šneky z formiček a obalíme v trojobalu - mouka, vajíčko, strouhanka. Pozvolna smažíme, aby se šnek prohřál.

3

Podáváme teplé.

Poznámka

Doporučujeme podávat se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept