Jednoduchý recept

Roláda z vepřové plece

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46426
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

40 g Bránice
1 špetka Majoránka
1 kávová lžička Martell cognac
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec
100 g Vepřové nožičky

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 006kJ
0% Sacharidy 0 g
24% Tuky 18 g
14% Sodík 281 mg
32% Bílkoviny 18 g

Roláda z vepřové plece postup přípravy receptu:

1

Uvařené maso z vepřových nožiček a vepřové plece umeleme a přidáme vejce, olivový olej, smetanu, majoránku, koňak, sůl, pepř. Vymícháme fáš a naplníme formičky vyložené bránicí.

2

Nalijeme do pekáče vodu a vložíme formičky, aby voda dosahovala do poloviny. Při 110 stupních Celsia pečeme v troubě 30 minut, poté vyndáme a necháme zchladnout.

3

Přes noc necháme vychladit v lednici. Poté podáváme.

Poznámka

Vepřové nožičky musí být uvařené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept