Jednoduchý recept

Ančovičky na česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46436
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

28 ks Ančovička - filety
10 stroužek Česnek
1 ks Citrony
100 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
0,5 ks Salát kadeřavý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 777kJ
2% Sacharidy 8 g
54% Tuky 40 g
32% Sodík 644 mg
117% Bílkoviny 66 g

Ančovičky na česneku postup přípravy receptu:

1

Ančovičky vykostíme, salát frisée natrháme na kousky a vše osolíme a opepříme.

2

Oloupeme a zpěníme na oleji nakrájený česnek s rozmarýnem.

3

Vymažeme formičky a vyskládáme ančovičkami. Střed vyložíme salátem frisée a při 180°C pečeme 8 minut. Poté vyklopíme, přelijeme česnekem a pokapeme citronem.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept