Recept

Tapas s rybími kuličkami

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 46442

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
400 g Filé rybí
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej sezamový
200 g Olivy nakládané
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 915kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 11 g
44% Sodík 880 mg
77% Bílkoviny 43 g

Tapas s rybími kuličkami postup přípravy receptu:

1

Rybí filé mírně rozmrazíme, dáme do mísy a rozmixujeme na jemno tyčovým mixerem. Přidáme omytou, drobně pokrájenou petrželku, drobně pokrájenou bílou část jarní cibulky, drcený kmín, kukuřičný škrob Maizenu, sůl a pepř. Vše promícháme a z husté směsi vytvoříme kuličky o průměru přibližně 5 cm. Omytou nať cibulky pokrájíme na tenká kolečka a odložíme na ozdobu.

2

Nakládané olivy s papričkou, mandlemi a česnekem podélně rozpůlíme.

3

V pánvi rozpálíme máslo s olejem a při střední teplotě usmažíme rybí kuličky ze všech stran dozlatova.

4

Na mísu položíme rybí kuličky, ozdobíme je olivami, pokrájenou cibulovou natí a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept