Jednoduchý recept

Sladké jehněčí ocásky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 46443

Ingredience

5 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
3 polévková lžíce Solamyl
3 ks Vaječný bílek slepičí
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 354kJ
7% Sacharidy 27 g
67% Tuky 50 g
3% Sodík 50 mg
6% Bílkoviny 4 g

Sladké jehněčí ocásky postup přípravy receptu:

1

Z hladké mouky, cukru a 2 lžic vody vypracujeme těsto. Vyválíme z něj tenké šišky - ocásky.

2

Ze škrobové moučky, 2 lžic vody a pevného sněhu ušlehaného z bílků připravíme těstíčko. Obalíme v něm šišky a v pánvi na rozpáleném oleji je smažíme dozlatova.

3

Ocásky posypeme vanilkovým cukrem a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept