Jednoduchý recept

Dušené bambusové výhonky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46453

Ingredience

200 g Bambusové výhonky
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 kávová lžička Solamyl
2 polévková lžíce Voda pitná
2 polévková lžíce Víno bílé
200 ml Vývar zeleninový
0,5 kávová lžička Weisu
1 špetka Zázvor mletý
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 790kJ
8% Sacharidy 29 g
8% Tuky 6 g
32% Sodík 635 mg
13% Bílkoviny 7 g

Dušené bambusové výhonky postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, jemně nakrájenou cibulku zpěníme v pánvi na oleji. Přidáme na plátky nakrájené bambusové výhonky, promícháme a zalijeme vývarem. Přilijeme víno, sójovou omáčku, ochutíme cukrem, wei-su a špetkou zázvoru. Zahustíme škrobem rozmíchaným v troše vody a zvolna krátce podusíme.

2

Před podáváním pokrm zakápneme olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept