Jednoduchý recept

Vejce s úhořem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46471
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 kávová lžička Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
2 ks Šalotka
2 kávová lžička Sůl
280 g Úhoř uzený
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 471kJ
4% Sacharidy 15 g
28% Tuky 21 g
26% Sodík 525 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vejce s úhořem postup přípravy receptu:

1

Uzeného úhoře nakrájíme na kousky a necháme pod salamandrem prohřát.

2

Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou šalotku, dvě rozmíchaná osolená vejce a umícháme kyprá vajíčka, do kterých přidáme nakrájenou pažitku.

3

Naservírujeme na talíři míchaná vajíčka a vložíme prohřáté filety uzeného úhoře.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept