Jednoduchý recept

Černá vejce sun-chua-tan

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46473
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 ks Černá vejce
1 ks Kapie
1 polévková lžíce Ocet rýžový
1 ks Petržel - nať
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 5 kcal
Kilojoule 22kJ
0% Sacharidy 1 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 19 mg
0% Bílkoviny 0 g

Černá vejce sun-chua-tan postup přípravy receptu:

1

Z černých vajec odstraníme jílový obal, oloupeme je a očistíme.

2

Vejce rozkrájíme na osminky a vějířovitě rozložíme na plochou mísu. Posypeme je nastrouhaným zázvorem, pokapeme octem a vínem. Ozdobíme snítkou petrželky a proužky kapie.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept