Jednoduchý recept

Roštěnka na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4649

Ingredience

4 plátek Hovězí roštěnka vys. peč.
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 61 kcal
Kilojoule 256kJ
0% Sacharidy 0 g
9% Tuky 7 g
10% Sodík 194 mg
1% Bílkoviny 0 g

Roštěnka na roštu postup přípravy receptu:

1

Roštěnky očistíme a na okrajích nakrojíme, aby se při pečení nezkroutily. Poté roštěnky potřeme silně olejem a necháme 1/2 až 1 hodinu odležet.

2

Po odležení položíme roštěnky na rozehřátý rošt a opečeme na každé straně 3 - minuty.

Poznámka

K roštěnkám podáváme jako přílohu smažené brambory, saláty, dušenou zeleninu a omáčky (kečup, worcesterskou nebo tatarskou omáčku).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept