Jednoduchý recept

Bítovská bašta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4650

Ingredience

10 ks Cibule
1 kg Hovězí maso přední
1 špetka Kari koření
1 špetka Majoránka
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 kg Vepřový bok
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,546 kcal
Kilojoule 6 468kJ
4% Sacharidy 13 g
189% Tuky 142 g
11% Sodík 229 mg
90% Bílkoviny 51 g

Bítovská bašta postup přípravy receptu:

1

Uvaříme hovězí maso a bůček dáme péct.

2

Poté obě masa umeleme.

3

Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle a podlijeme vývarem z výpeku.

4

Přidáme červenou mletou papriku, vložíme umleté maso a koření, podlijeme vývarem z masa a dusíme.

5

Strouhankou zahustíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept