Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 46523
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

500 g Fíky čerstvé
3 cl Likér pomerančový
1 polévková lžíce Limetková šťáva
1 polévková lžíce Meduňka
1 ks Pomeranče
100 g Salát Rosso
100 g Sušené hovězí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 769kJ
9% Sacharidy 33 g
1% Tuky 1 g
35% Sodík 705 mg
17% Bílkoviny 10 g

Fíkové občerstvení postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a oloupeme čerstvé fíky, nakrájíme je na dílky a dáme do mísy. Pokapeme je limetkovou šťávou a pomerančovým likérem. Omyjeme meduňku, lístky otrháme, přidáme k fíkům, promícháme a necháme asi 7 minut odležet.

2

Ze sušeného hovězího masa ostrým širokým nožem nakrájíme velmi tenké plátky, které stočíme do kornoutků. Sladký červený pomeranč omyjeme, osušíme a nakrájíme na dílky. Listy kadeřavého červeného salátu omyjeme a vodu setřepeme.

3

Na velkou mísu naaranžujeme listy salátu, na ně střídavě poklademe pokrájené fíky s dílky pomeranče, mezi fíky položíme kornoutky sušeného masa, ozdobíme lístky meduňky a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept