Jednoduchý recept

Choron omáčka s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46537

Ingredience

250 g Chřest bílý
1 kávová lžička Estragon
2 dl Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Ocet vinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Pyré rajčatové
2 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1 kávová lžička Voda pitná
3 polévková lžíce Víno bílé
0,5 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 993kJ
2% Sacharidy 8 g
63% Tuky 47 g
20% Sodík 404 mg
11% Bílkoviny 6 g

Choron omáčka s chřestem postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme doměkka chřest.

2

Připravíme omáčku smícháním octa, vína, pepře, nasekané šalotky a estragonu. Přivedeme k varu a zredukujeme na minimum. Přidáme rajčatové pyré, lžičku vody, žloutky a šleháme 2 minuty do pěny. Odstavíme a přiléváme rozpuštěné máslo za stálého šlehání. Osolíme a opepříme.

3

Chřest přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept