Jednoduchý recept

Chlebový cop s masovou náplní

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 46540

Ingredience

2 polévková lžíce Barbecue omáčka
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Droždí sušené
350 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Mléko polotučné sušené
450 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1,5 kávová lžička Sůl
2,4 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 254kJ
13% Sacharidy 46 g
7% Tuky 5 g
10% Sodík 195 mg
30% Bílkoviny 17 g

Chlebový cop s masovou náplní postup přípravy receptu:

1

Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme olej, cukr a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami. Do jednoho rohu pečicí nádoby nasypeme sušené mléko a vše poprášíme droždím.

2

Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.

3

Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na program "těsto" a zapneme.

4

Během programu oloupeme a najemno nakrájíme cibuli, oloupané stroužky česneku prolisujeme. Rozehřejeme pánev a vložíme na ni mleté maso, pak přidáme cibuli a česnek a restujeme, dokud maso není měkké. Nakonec vmícháme grilovací omáčku a bylinky, podle chuti okořeníme a necháme vychladnout.

5

Po ukončení programu "těsto" přístroj vypneme, těsto vyklopíme na pomoučenou pracovní plochu a prohněteme.

6

Těsto pak vyválíme na placku o rozměru 35 x 25 cm a dáme na olejem mírně potřený plech. Vychladlou masovou směs naneseme doprostřed těsta a ostrým nožem nakrojíme v těstu vedle náplně na každé straně 10 proužků. Proužky pak střídavě po jednom z každé strany překlopíme přes masovou náplň a konce přimáčkneme. Hotový cop překryjeme a necháme na teplém místě 30 minut vykynout.

7

Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia a chlebový cop pečeme přibližně 30 minut, dokud nemá zlatavou barvu.

8

Podáváme teplý i studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept