Jednoduchý recept

Kančí guláš s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 46541
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
3 stroužek Česnek
200 g Cibule
200 g Houby čerstvé
300 g Hrášek
900 g Kančí maso
3 g Kmín celý
2 g Majoránka
50 g Mouka polohrubá
4 g Paprika mletá pálivá
15 g Paprika mletá sladká
2 g Pepř černý mletý
160 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 598kJ
12% Sacharidy 41 g
44% Tuky 33 g
39% Sodík 785 mg
72% Bílkoviny 41 g

Kančí guláš s hráškem postup přípravy receptu:

1

Prorostlejší kančí maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, houby na plátky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci roztavíme polovinu sádla, přisypeme cibuli, osmahneme, posypeme mletou sladkou i pálivou papriku, rozpustíme v tuku, přilijeme vodu, vložíme do hrnce maso, osolíme, opepříme, okmínujeme, ochutíme česnekem a vaříme téměř doměkka. Mezitím v pánvi rozehřejeme zbytek sádla, přidáme hrášek, houby a zvolna osmažíme, zaprášíme moukou, promícháme, osmahneme a obsah pánve nalijeme do hrnce. Ihned promícháme, provaříme, zmírníme oheň, ovoníme majoránkou a dodusíme.

3

Guláš rozdělíme na talíře a doplníme vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept