Jednoduchý recept

Voňavý roastbeef

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 46547
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Hořčice
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
150 ml Olej olivový
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 721 kcal
Kilojoule 3 016kJ
2% Sacharidy 6 g
84% Tuky 63 g
23% Sodík 466 mg
58% Bílkoviny 33 g

Voňavý roastbeef postup přípravy receptu:

1

Očistíme roštěnec, vrchní blánu nařežeme na kostičky. V hořčici a oleji marinujeme 24 hodin. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme.

2

Dáme do předehřáté trouby na 150°C a pečeme, aby měl roštěnec ve středu 55°C.

3

Poté ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept