Jednoduchý recept

Roláda z telecí hlavy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46553

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Brambory
150 g Celer bulvový
200 g Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
2 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Petržel kořen
2 kávová lžička Sůl
1 kg Telecí hlava
3 polévková lžíce Tymián čerstvý
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 339kJ
4% Sacharidy 15 g
194% Tuky 145 g
23% Sodík 453 mg
100% Bílkoviny 56 g

Roláda z telecí hlavy postup přípravy receptu:

1

Vykostěné maso z očištěné telecí hlavy omyjeme, nasolíme a srolujeme na roládu. Svážeme kuchyňskou nití.

2

Do hrnce s vodou dáme pepř, bobkový list, tymián a přivedeme k varu. Přidáme roládu a vaříme cca 180 minut. Půl hodiny před koncem vložíme mrkev, celer, petržel a brambory. Roládu vyndáme se zeleninou a nakrájíme.

3

Vývar přecedíme, svaříme, osolíme, opepříme a přelejeme ho do talíře na telecí hlavu a zeleninu.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept