Jednoduchý recept

Telecí hrudí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46555

Ingredience

300 ml Demi glace
100 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
1 kg Telecí hruď
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,051 kcal
Kilojoule 4 396kJ
2% Sacharidy 7 g
111% Tuky 83 g
45% Sodík 900 mg
80% Bílkoviny 45 g

Telecí hrudí postup přípravy receptu:

1

Osolíme, opepříme telecí hrudí a na pánvi na oleji opečeme ze všech stran. Vložíme do pekáče, zalijeme vínem a v předehřáté troubě dusíme, dokud se víno neodpaří při teplotě 150 stupních.

2

Maso zalijeme demi glace a dusíme doměkka. Maso neustále přeléváme, aby mělo lesklý vzhled.

3

Nakonec výpek zjemníme máslem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept