Jednoduchý recept

Játra s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46556

Ingredience

2 ks Cibule
50 g Cukr krupice
4 ks Jablka
600 g Játra telecí
200 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 781 kcal
Kilojoule 3 269kJ
14% Sacharidy 51 g
65% Tuky 49 g
25% Sodík 509 mg
56% Bílkoviny 31 g

Játra s jablky postup přípravy receptu:

1

Necháme zkaramelizovat cukr s trochou másla, zalijeme vínem, přidáme jablka nakrájená na osminky. Vaříme, než začnou jablka karamelizovat.

2

Osolíme, opepříme játra a společně je s nakrájenou cibulí osmahneme na másle na pánvi, aby zůstala uprostřed růžová.

3

Podáváme teplé.

Poznámka

Doporučujeme podávat s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept