Jednoduchý recept

Pečená zelenina s kmínovým aroma

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 46575
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 765kJ
7% Sacharidy 26 g
468% Tuky 351 g
14% Sodík 274 mg
9% Bílkoviny 5 g

Pečená zelenina s kmínovým aroma postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si zapneme troubu na 220 stupňů Celsia a přitom připravíme zeleninu. Na čtvrtiny nakrájenou vodnici, na plátky nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájenou cibuli, stonků a jader zbavené na kousky nakrájené fenykly osolíme, opepříme, pokapeme olejem, posypeme kmínem a zamícháme.

2

Směs připravené zeleniny rozprostřeme po celé ploše na plech, vložíme do trouby, občas obracíme a pečeme zeleninu do změknutí asi 40 minut.

3

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept