Jednoduchý recept

Rendlík z Provence

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 46580

Ingredience

2 ks Cuketa
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
2 g Pepř černý mletý
2 g Sůl
20 g Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 34 kcal
Kilojoule 141kJ
2% Sacharidy 6 g
2% Tuky 1 g
10% Sodík 197 mg
2% Bílkoviny 1 g

Rendlík z Provence postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme olej a na něm za stálého míchání restujeme omytou, oloupanou a na centimetrová kolečka nakrájenou cuketu asi 6 minut. Přidáme nadrobno nasekaný česnek, na jemno nasekané lístky čerstvého tymiánu, na proužky nakrájené papriky (červená, žlutá, zelená) a restujeme asi 4 minuty, až vše začne vonět a papriky jsou měkké, ale křehké. Poté dosolíme a dopepříme.

2

Můžeme servírovat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept