Jednoduchý recept

Hovězí maso na zázvoru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 80 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4660

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 ks Polévkové kostky Vitana
60 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 292kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 17 g
13% Sodík 262 mg
62% Bílkoviny 35 g

Hovězí maso na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na nudličky maso a se zázvorem promícháme, osolíme, přidáme papriku a prolisovaný česnek.

2

20 minut necháme odležet a poté na rozehřátém oleji opečeme.

3

Na pánvi zesklovatíme slaninu a cibuli zpěníme.

4

Přidáme maso i s vypečenou šťávou, zasypeme hladkou moukou a opražíme.

5

Podlijeme teplou vodou s kouskem masoxu, promícháme a 50 minut dusíme v papiňáku.

6

Poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept