Jednoduchý recept

Cibule plněná králičím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46614

Ingredience

4 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Kerblík
2 ks Králičí stehna
100 ml Mléko plnotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 819kJ
6% Sacharidy 20 g
15% Tuky 12 g
11% Sodík 224 mg
7% Bílkoviny 4 g

Cibule plněná králičím masem postup přípravy receptu:

1

V jedné třetině seřízneme cibule a dáme péct v předehřáté troubě na soli při 180 stupních, než se začnou vnitřní vrstvy vysunovat ven.

2

Vnitřek vydlabeme a rozsekáme najemno.

3

V osolené vodě uvaříme přední nohy králíka a poté je obereme.

4

Připravíme světlou jíšku na bešamel z másla a mouky, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ a necháme půl hodiny provařit.

5

Smícháme maso s bešamelem, nasekanou cibulí, osolíme, opepříme, přidáme kerblík a touto směsí naplníme cibule.

6

Dáme krátce zapéct a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept