Jednoduchý recept

Rybí špízy na kari

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4662

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Filé z aljašské tresky
0,5 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 524kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 3 g
3% Sodík 60 mg
32% Bílkoviny 18 g

Rybí špízy na kari postup přípravy receptu:

1

Na kousky nakrájíme rybí maso.

2

Smícháme v misce pepř, sůl, kari, zázvor, med, olivový olej a šťávu z půl citronu. Vše promícháme a 30 minut necháme odležet.

3

Rybí kousky obalíme v připravené marinádě.

4

Poté napichujeme společně s rajčátky na špízy.

5

Na rozehřátém oleji smažíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept