Jednoduchý recept

Octová prsíčka kachní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 46624

Ingredience

150 ml Balsamico ocet
4 ks Kachní prsa
1 polévková lžíce Med včelí
100 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
3% Sacharidy 11 g
37% Tuky 28 g
28% Sodík 560 mg
54% Bílkoviny 31 g

Octová prsíčka kachní postup přípravy receptu:

1

Nařežeme kůži na prsou, položíme je na pánev kůží dospod a pozvolna pečeme, aby se kůže vypekla do zlatova. Poté opečeme i z druhé strany a následně necháme zapéct v troubě.

2

Vypečený tuk z pánve slijeme a přilijeme balzámový ocet, zredukujme, přidáme vývar. Svaříme znovu s medem, nakonec vmícháme máslo. Osolíme, opepříme a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept